Topargex in één oogopslag

  • Benor labelDe fabrikanten van TOPARGEX hebben zich ertoe verbonden het BENOR-merk te verwerven. Eis BENOR!
    Het Topargex bouwblok werd ontwikkeld in samenwerking met een beperkte selectie blokkenfabrikanten en diverse onderzoekslaboratoria en universiteiten, dewelke aan de blokken unieke, technologische eigenschappen toekennen. Onze Topargex-fabrikanten respecteren dan ook de uitvoerig geteste kwalitatieve normen om u een kwaliteitsproduct te garanderen. Immers, door het beschikken over een BENOR-vergunning, garandeert de fabrikant op basis van een industriële zelfcontrole dat zijn producten voortdurend in overeenstemming zijn met de toepasselijke normen en reglementen.
  • Topargexblokken moeten beantwoorden aan strikte eisen betreffende druksterkte en gewicht. Eigenschappen die dus niet onmiddellijk zichtbaar zijn. Toch is een eenvoudige en indirecte identificatie mogelijk dankzij de inpakkingslinten of de hoes.
  • Topargex kan toegepast worden in vrijwel alle soorten bouwwerken. Zo is deze bouwblok uitermate geschikt voor dragende én niet-dragende muren, invulmetselwerk, lichte wanden, brandwerende muren en akoestische scheidingswanden.
  • Ook op het vlak van afwerking is de Topargex-bouwblok uiterst multifunctioneel: bepleistering stelt geen problemen, leidingen kunnen op de vertrouwde wijze aangebracht worden, allerhande toestellen (vb. sanitair) kunnen perfect geplaatst worden.